Deze website draagt het AnySurferlabel, een Belgisch kwaliteitslabel voor toegankelijke websites. Meer informatie vindt u op www.anysurfer.be.

Auditconvenant over energie-efficiëntie in de industrie
Home   |   Nieuws   |   Contact
Welkom op de website van de Commissie Auditconvenant

Contact

Verificatiebureau

VAV logo

VBBV logo


Het Verificatiebureau Auditconvenant Vlaanderen (VAV) deelt de lokalen met het Verificatiebureau Benchmarking Vlaanderen (VBBV), dat sinds 24 november 2008 zijn intrek heeft genomen in het kantorencomplex te Berchem.

Adres
Verificatiebureau Auditconvenant Vlaanderen
Roderveldlaan 5 - 1e verdieping
2600 Berchem

Tel: 03/286.74.50
Fax: 03/286.74.39

info@auditconvenant.be
www.auditconvenant.be

Routebeschrijving met de trein
Alle treinen naar Antwerpen stoppen in Berchem, ook de THALYS hogesnelheidstrein. Bij het verlaten van het perron neemt u de uitgang kant Berchem (hoge perronnummers) U gaat naar links over de Singel. U volgt de weg naast de spoorweglijn tot aan de 2e verkeerslichten, aan uw rechterkant vindt U onze burelen.

Routebeschrijving met de auto
Vanuit de richting Breda/Antwerpen Noord: op de Antwerpse Ring neemt u afrit 3 Antwerpen Centrum - Borgerhout, naar rechts draaien en onmiddellijk weer naar links op de Singel, die u volgt tot net voorbij de spoorwegbrug in Berchem, daar linksaf, U volgt de weg naast de spoorweglijn tot net voor de 2e verkeerslichten (+/- 1000 m), aan uw rechterkant vindt U onze burelen.

Vanuit de richting Eindhoven/Turnhout/Mol/Hasselt: u rijdt de snelweg af via de laatste (linkse !) uitrit 17, draait links de Singel op richting Berchem, u volgt de Singel tot net voorbij de spoorwegbrug in Berchem, daar linksaf, U volgt de weg naast de spoorweglijn tot net voor de 2e verkeerslichten (+/- 1000 m), aan uw rechterkant vindt U onze burelen.

Vanuit de richting Brussel/Mechelen: bij het naderen van Antwerpen kiest u in de tunnel het derde rijvak vanaf rechts gezien, u neemt de uitrit Antwerpen centrum en draait rechts de Singel op richting Berchem, u volgt de Singel tot net vóór de spoorwegbrug in Berchem, daar rechtsaf, U volgt de weg naast de spoorweglijn tot net voor de 2e verkeerslichten (+/- 1000 m), aan uw rechterkant vindt U onze burelen.

Vanuit de richting Gent/Antwerpen-Linkeroever/Antwerpen-Zuid: op de Ring neemt u uitrit 5 (Holiday Inn Hotel), waar Berchem al staat aangegeven, draait naar links, daarna naar rechts op de Singel richting Berchem, u volgt de Singel tot net vóór de spoorwegbrug in Berchem, daar rechtsaf, U volgt de weg naast de spoorweglijn tot net voor de 2e verkeerslichten (+/- 1000 m), aan uw rechterkant vindt U onze burelen.Auditcommissie

Het secretariaat Verificatiebureau Auditconvenant verzorgt tevens het secretariaat van de Auditcommissie. Een schrijven naar de Auditcommissie richt u het best naar volgend adres:

Adres
Commissie Auditconvenant
Waarnemend Voorzitter
Roderveldlaan 5 - 1e verdieping
2600 Berchem

Tel: 03/286.74.50
Fax: 03/286.74.39

info@auditconvenant.be
www.auditconvenant.be

AnySurfer, Belgisch kwaliteitslabel voor toegankelijke websites      [ Pagina afdrukken]     [ Naar boven ]
Laatste aanpassing: 22/12/2015
© 2010- 2020 | Verificatiebureau Auditconvenant Vlaanderen
design by webnet. multimedia services