Deze website draagt het AnySurferlabel, een Belgisch kwaliteitslabel voor toegankelijke websites. Meer informatie vindt u op www.anysurfer.be.

Auditconvenant over energie-efficiŽntie in de industrie
Home   |   Nieuws   |   Contact
Welkom op de website van de Commissie Auditconvenant

Deze website draagt het AnySurferlabel, een Belgisch kwaliteitslabel voor toegankelijke websites. Meer informatie vindt u op www.anysurfer.be.

Welkom op de Webstite van de Commissie Auditconvenant

Dit Auditconvenant is er op gericht dat zoveel mogelijk industriŽle eindgebruikers van energie (jaarverbruik tussen 0,1 en 0,5 PJ primair) vooraanstaand worden en blijven op gebied van energie-efficiŽntie.

Op deze webstek vindt u alle relevante informatie over het Auditconvenant, nl. wat houdt het in; voor welke bedrijven is het van toepassing; wat is de tegenprestatie van de overheid; welke rol hebben de Commissie Auditconvenant en het Verificatiebureau Auditconvenant Vlaanderen?

Aarzel niet ons te contacteren indien u bijkomende vragen of opmerkingen heeft.


Nieuws

December 2015

Het Jaarverslag 2014 van de Commissie Auditconvenant vindt u hier

Energiebeleidsovereenkomst

De Vlaamse Regering heeft op 4 april 2014 de energiebeleidsovereenkomsten goedgekeurd. Met deze vrijwillige overeenkomsten met individuele energie-intensieve bedrijven wil de Vlaamse Overheid ervoor zorgen dat de Vlaamse energie-intensieve industrie verankerd wordt in Vlaanderen en blijvend verbetert op gebied van energie-efficiŽntie. Op de website www.ebo-vlaanderen.be vindt U hierover meer informatie. De energiebeleidsovereenkomsten voor niet-VER- en VER-bedrijven treden in werking op 1 januari 2015.
AnySurfer, Belgisch kwaliteitslabel voor toegankelijke websites      [ Pagina afdrukken]     [ Naar boven ]
Laatste aanpassing: 22/12/2015
© 2010- 2020 | Verificatiebureau Auditconvenant Vlaanderen
design by webnet. multimedia services